Waitui Basecamp - Hostel starstar

Matathawa Island

Beskrivelse

Når du bor på Waitui Basecamp - Hostel på stranden i Matathawa, befinner du deg i nærheten av Long Beach og Djevelens strand. Dette vandrerhjemmet ved stranden ligger i samme område som Sawa-I-Lau-hulene. Føl deg som hjemme i et av de 5 gjesterommene. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Djevelens strand - 1,9 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Dette vandrerhjemmet ble bygget i 2007. På Waitui Basecamp - Hostel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Dette hotellet krever inn en obligatorisk måltidsavgift på 70 FJD per person per dag. Avgiften innkreves på overnattingsstedet. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.
  • Gjestene må reise med båt for å komme frem og må kontakte hotellet før de reiser ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
Vis større kart

Fasiliteter

  • checkBar
  • checkInternet

Adress

Matacawalevu Island, Yasawa Islands
Matathawa Island
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!