Shalini Garden Hotel & Apartments starstarstar

Sigatoka Nadroga

Beskrivelse

Velger du Shalini Garden Hotel & Apartments i Sigatoka som overnattingssted, bor du i nærheten av stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Sigatoka sanddyner og Lawaqa-parken. Dette hotellet ved stranden ligger 21,9 mi (35,2 km) unna Natadola strand og 3,2 mi (5,1 km) unna Kula økopark. Føl deg som hjemme på et av de 9 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Rommene har egen balkong. Rommene har en 32-tommers flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (mot et tillegg) som holder deg tilkoblet Internett. Rommet har telefon, samt skrivebord og separat sitteområde. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lawaqa-parken - 3,9 km
Kula økopark - 5,1 km
Tavuni fjellfort - 7 km
Sigatoka sanddyner - 7,2 km
Natadola strand - 35,2 km
Namatakula strand - 37,7 km
Vunanui-bukten - 49,4 km

Den foretrukne flyplassen for Shalini Garden Hotel & Apartments er Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass) - 72,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. På Shalini Garden Hotel & Apartments kan du spise et bedre måltid i restauranten. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Frokostavgift: mellom 15 FJD og 30 FJD per person (ca. )
  • Avgift for wi-fi på rommet: $20 FJD per dag (prisene kan variere)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Vis større kart

Fasiliteter

  • checkParkering
  • checkInternet
  • checkTV

Adress

Queens Road, Coral Coast Olosara
0679 Sigatoka Nadroga
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!