Robinson Crusoe Island starstar

Robinson Crusoe-Ön

Beskrivelse

Dersom du velger Robinson Crusoe Island når du skal besøke Robinson Crusoe-øya, bor duved vannkanten samtidig som du er 9 mi (14,5 km) unna Natadola strand og 15,7 mi (25,3 km) unna Sigatoka sanddyner. Dette hotellet ved stranden ligger 18,2 mi (29,3 km) unna Momi Bay og 27,5 mi (44,3 km) unna Port Denarau. Føl deg som hjemme i et av de 16 gjesterommene. Badene har dusj og gratis toalettartikler. Rommene har safe og takvifte, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Natadola strand - 14,5 km
Sigatoka sanddyner - 25,3 km
Momis kanoner fra 2. verdenskrig - 28,9 km
Momi Bay - 29,3 km
Lawaqa-parken - 30 km
Tavuni fjellfort - 34,8 km
Sri Siva Subramaniya tempel - 36,8 km
Kula økopark - 38,4 km
Wailoaloa strand - 41,9 km
Denarau-stranden - 44,1 km
Port Denarau - 44,3 km
Port Denarau Marina - 44,3 km
Denarau golf- og racketklubb - 44,4 km
Namaka-markedet - 45,9 km
Naisoso Island - 46,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass) - 46,2 km
Malololailai (PTF) - 71,4 km

Foretrukket flyplass for Robinson Crusoe Island er Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et gratis badeland og et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink. Gratis kontinental frokost er inkludert. Overnattingsstedet krever et obligatorisk måltidsgebyr på FJD 84 per voksen per natt, eller FJD 42 for barn i alderen fem til tolv år. Avgiften innkreves på overnattingsstedet. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

 • Avgift for wi-fi på fellesområdene: FJD 15 per dag (maks. 1 enheter, og prisene kan variere)
 • Avgift for flyplasstransport per voksen: 109 FJD (tur-retur)
 • Flyplasstransport per barn: 54.5 FJD (tur-retur), (fra 5 til 14 år)
 • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 3 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

 • Gjestene må reise med båt og minibuss for å komme frem og må kontakte overnattingsstedet senest 72 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
 • Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen (eventuelt mot et tillegg). Gjestene må kontakte overnattingsstedet for å oppgi informasjon om ankomsten 72 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
 • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
 • Alkohol tillates ikke på dette overnattingsstedet.
Vis større kart

TripAdvisor-rangering

4.5

Fasiliteter

 • checkBar
 • checkParkering
 • checkInternet
 • checkBasseng
 • checkSafe

Adress

Likuri Island Natadola Sigatoka
Robinson Crusoe-ön
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!