Raiwasa Grand Villa - All-Inclusive starstarstarstar

Taveuni Island East

Beskrivelse

Velger du Raiwasa Grand Villa - All-Inclusive som overnattingssted når du skal besøke Taveuni Island øst, vil du ha Taveuni Island like rundt hjørnet. Dette resort-overnattingsstedet med hele 4,5 stjerner ligger 12,4 mi (20 km) unna Bouma-fossen park og 15,7 mi (25,3 km) unna Lavena Coastal Walk. Føl deg som hjemme i et av gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken med kjøleskap og ovn. Sengen har sengetøy av topp kvalitet og samtlige rom har en tosengssovesofa. Rommene har egen balkong eller terrasse. På rommet tilbys du flatskjerm-TV og en DVD-spiller, mens gratis wi-fi holder deg oppkoblet. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Taveuni Island - 0,1 km
Bouma-fossen park - 20 km
Lavena Coastal Walk - 25,3 km

Den foretrukne flyplassen for Raiwasa Grand Villa - All-Inclusive er Taveuni (TVU-Matei) - 0,2 km

Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til internett (via kabel), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys gratis betjent parkering på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette resort-overnattingsstedet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (koster ekstra). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen. Dette resort-overnattingsstedet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Gratis komplett frokost serveres daglig.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Ekstrasenger er tilgjengelige mot et gebyr
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen. Gjestene må kontakte overnattingsstedet for å oppgi informasjon om ankomsten 72 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
Vis større kart

Fasiliteter

  • checkBar
  • checkParkering
  • checkInternet
  • checkBasseng
  • checkSafe
  • checkTV

Adress

Coastal Road Waiyevo, Matei
Taveuni Island East
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!