Nadi Bay Resort Hotel starstar

Nadi

Beskrivelse

Nadi Bay Resort Hotel ligger sentralt til i Nadi. Bor du her, vil du ha kun 3 minutter å kjøre til Wailoaloa strand og 10 minutter til Port Denarau. Dette resort-hotellet med familievennlig profil ligger 5,4 mi (8,6 km) unna Port Denarau Marina og 5,3 mi (8,5 km) unna Denarau-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 48 gjesterommene. Takket være kabel-TV har du all underholdningen du trenger. Badene har dusj. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Wailoaloa strand - 1,6 km
Namaka-markedet - 2,8 km
Sri Siva Subramaniya tempel - 4,1 km
Denarau-stranden - 8,5 km
Port Denarau - 8,6 km
Port Denarau Marina - 8,6 km
Naisoso Island - 8,9 km
Denarau golf- og racketklubb - 9,1 km
Hagen til den sovende kjempe - 11,8 km
Sabeto varme kilder og gjørmepøl - 13,9 km
Vuda Point Marina - 20,5 km
Saweni Beach - 21,4 km
Churchill-parken - 27,1 km
Momis kanoner fra 2. verdenskrig - 29,7 km
Momi Bay - 30 km

De nærmeste flyplassene er:
Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass) - 5,9 km
Malololailai (PTF) - 35,6 km

Foretrukket flyplass for Nadi Bay Resort Hotel er Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette resort-hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanselokaler og et møterom. Gjestene tilbys buss fra flyplassen til hotellet (døgnet rundt) uten ekstra kostnad . Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), barnepass (mot et tillegg) og gavebutikk/kiosk. Ta deg noe å spise på Anntoinettes, en av dette resort-hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Avgift for wi-fi i fellesområder: 6 FJD (for 6 timer, prisene kan variere)
  • Betaling med kredittkort på stedet er underlagt gebyr.

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen. Gjestene må kontakte overnattingsstedet for å oppgi informasjon om ankomsten 72 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette resort-hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
Vis større kart

TripAdvisor-rangering

3.5

Fasiliteter

  • checkBar
  • checkParkering
  • checkInternet
  • checkSafe
  • checkTV

Adress

Wailoaloa Road Po Box 0359
Nadi
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!