Island Accommodation Suva starstarstar

Suva

Beskrivelse

Hvis du velger Island Accommodation Suva som ditt overnattingssted når du skal besøke Suva, bor du i nærheten av stranden og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Mariamma-tempelet og Waidroka Reef. Dette leilighetshotellet ligger 1,6 mi (2,6 km) unna Champagnat park og 1,7 mi (2,7 km) unna Regjeringsbygning. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken. På rommet tilbys du kabel-TV-programmer og en DVD-spiller, mens gratis wi-fi holder deg oppkoblet. Rommene har skrivebord og kjøleskap, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mariamma-tempelet - 1,3 km
Waidroka Reef - 1,9 km
Regjeringsbygning - 2,6 km
Champagnat park - 2,6 km
Thurston-hagene - 2,7 km
Albert Park - 2,8 km
Fiji-museum - 3 km
Universitetet i Sør-Stillehavet - 3,4 km
Fiji nasjonalstadion - 3,7 km
Fiji golfklubb - 4,8 km
Colo-I-Suva skogspark - 5,9 km
Zip Fiji - 26,5 km
Naililili-katedralen - 28,7 km
Arts Village - 48,2 km
The Pearl Championship Golf & Country Club - 49,7 km

Den foretrukne flyplassen for Island Accommodation Suva er Suva (SUV-Nausori) - 21,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet (døgnet rundt), mot et tillegg, og gratis ubetjent parkering er tilgjengelig i nærheten. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi. Dette leilighetshotellet har i tillegg barnepass (mot et tillegg) og grill. Gratis kontinental frokost serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum: 190.00 FJD per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 50 FJD per bil

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen (eventuelt mot et tillegg). Gjestene må kontakte overnattingsstedet for å oppgi ankomstdetaljer før reisen ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
Vis større kart

Fasiliteter

  • checkParkering
  • checkInternet
  • checkTV

Adress

56 Extension Road
Suva
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!