Coralview Island Resort starstarstar

Tavewa Island

Beskrivelse

Coralview Island Resort med forbindelse til et shoppingsenter i Tavewa befinner seg i nærheten av Djevelens strand og Long Beach. Dette resort-hotellet ved stranden ligger i samme område som Sawa-I-Lau-hulene. Føl deg som hjemme i et av de 15 gjesterommene, som har kjøleskap. Rommene har egen balkong eller terrasse. Badene har dusj med regndusjhode. Rommene har takvifte og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Djevelens strand - 1,7 km

Gjester har tilgang til blant annet vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten en privat strand. Dette resort-hotellet har i tillegg gratis wi-fi, shoppingmuligheter og tur-/billettassistanse. Spis deg god og mett i dette resort-hotellets restaurant, som har en bar/lounge og utsikt over havet.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Overgang med båt per voksen: FJD 100 (én vei)
  • Avgift for transportservice per barn: 50 FJD (én vei), (fra 4 til 12 år)

Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

  • Gjestene må reise med båt eller sjøfly for å komme frem og må kontakte overnattingsstedet senest 72 timer før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
Vis større kart

TripAdvisor-rangering

4

Fasiliteter

  • checkBar
  • checkInternet
  • checkSafe

Adress

Yasawa Islands
Tavewa Island
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!