Captain Cook Cruises, Fiji's Cruise Line - All Inclusive & Departs Most Tuesdays And Saturdays starstarstar

Nadi

Beskrivelse

Velger du Captain Cook Cruises, Fiji's Cruise line - All inclusive & Departs most Tuesdays and Saturdays når du skal overnatte i Nadi, vil du være 0,1 mi (0,1 km) unna Port Denarau og 13,9 mi (22,4 km) unna Sabeto varme kilder og gjørmepøl.   Føl deg som hjemme i et av de 30 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommet har seng med overmadrass. Rommene har privat bad med dusj, gratis toalettartikler og hårføner. Rommene har skrivebord og sengeoppredning, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Port Denarau Marina - 0,1 km
Port Denarau - 0,1 km
Denarau-stranden - 1,4 km
Denarau golf- og racketklubb - 1,9 km
Sri Siva Subramaniya tempel - 8,2 km
Wailoaloa strand - 9,8 km
Namaka-markedet - 11,5 km
Naisoso Island - 17,7 km
Hagen til den sovende kjempe - 20,3 km
Sabeto varme kilder og gjørmepøl - 22,4 km
Musket Cove Marina - 27,1 km
Vuda Point Marina - 28,8 km
Saweni Beach - 30,6 km
Momis kanoner fra 2. verdenskrig - 33 km
Churchill-parken - 35,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Nadi (NAN-Nadi internasjonale flyplass) - 14,4 km
Malololailai (PTF) - 27,1 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og bibliotek. Gjestene tilbys buss fra hotellet til flyplassen på fastsatte tidspunkter uten ekstra kostnad . Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette cruiseskipet har dessuten gratis wi-fi, gratis barnepass og gavebutikk/kiosk. Dette cruiseskipet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

På Captain Cook Cruises, Fiji's Cruise line - All inclusive & Departs most Tuesdays and Saturdays kan du spise et bedre måltid i restauranten. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller strandbaren. Gratis komplett frokost serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 09.00.

Følgende gebyrer og depositum kan pålegges av hotellet på tidspunktet for tjenesteytelsen, ved innsjekking eller ved utsjekking:

  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 3 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn 4 år og yngre er ikke tillatt på dette hotellet.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
Vis større kart

Fasiliteter

  • checkBar
  • checkInternet
  • checkBasseng
  • checkSafe
  • checkTV

Adress

Port Denarau Marina
Nadi
Fiji
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!